Saturday, June 11, 2016

Cel Mai PERICULOS Pușcăriaș Din Lume !!!

Ceea ce veți vedea în imaginile din videoclipul acesta este un adevărat exemplu dat de un om care mai toată viața lui a fost certat cu legea. Metodele pe care le veți vedea de antrenament sunt dintre cele mai dure astfel că acest bărbat a fost pe bună dreptate supranumit cel mai fioros și musculos pușcăriaș din lume.

Kali pe numele lui are o poveste incredibilă de viață și un trecut tuultos. După ce a ajuns în pușcărie la o vârstă destul de mică acesta a dezvoltat niște programe de întreținere a corpului adaptate vieții lipsite de libertate dar și de anumite elemente esențiale pentru exercițiile de întărire a musculaturii. Spre exemplu a trebuit să se adapteze faptului că în pușcăriile americane au fost interzise greutățile pentru bara fixă și orice alte aparate de forță.

Ei bine el a reușit să își ducă misiunea de a ajunge cel mai puternic om din închisorile americane făcând exerciții cu ajutorul unei pungi de plastic sau a unui prosop alături de un partener ”de suferință”. Rezultatul este grăitor el ajungând unul dintre cei mai bine lucrați oameni de pe planetă și fiind acum o vedetă mai ales după ce a jucat în mai multe reclame pentru companii ce promovează produse cunoscute la nivel mondial cum ar fi Honda sau Snickers.

Dar succesul pe care l-a înregistrat Kali, mai ales după ce a ieșit din închisoare și a povestit viața lui nu l-a făcut să uite greșelile vieții din tinerețea tumultoasă astfel că a creat propria organizație de binefacere în care le vorbește tinerilor de greșelile pe care el le-a făcut și de ce rele trebuie să se ferească mai ales la o vârstă în care lucrurile o pot lua pe un drum greșit.

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment