Friday, June 10, 2016

A Luat Un Plic De Ceai Și L-a Pus Pe Dinți, MOTIVUL Pentru Care Face Asta E Absolut GENIAL !!!

Dinții sunt una dintre părțile corpului care necesită foarte mare atenție pentru a fi menținuți sănătoși și a nu avea probleme ce implică foarte multă durere. Pentru ca acest lucru să nu se întâmple mersul periodic la medicul stomatolog este absolut necesar și trebuie o igienă cât mai atentă a acestora ce implică periatul lor de cel puțin două ori pe zi.

Există totuși o problemă care trebuie tratată cu mare seriozitate și anume sângerările ginigivale. Acestea pot fi cauzate ori de o extracție în cazul controlat practic de medicul stomatolog sau pot fi cauzate de periaj sau orice altceva iar în acest caz persoana are așa numita boală gingivală pe care trebuie să o trateze corespunzător.

Sângerările se pot accentua în timp și pot duce la apariția unor probleme mai mari cum ar fi paradontoza. Așadar vă prezentăm un prim pas în rezolvarea acestor sângerări. După cum puteți vedea pe imagini medicul stomatolog îi ”pansează” zona dintelui extras cu un pliculeț de ceai negru deja utilizat și stors foarte bine. Pare ciudat la prima vedere dar veți vedea că explicația este una cât se poate de credibilă și rezultatele sunt pe măsură.

Ceaiurile în general conțin antioxidanți și un așa numit compus acidul tanic ce se întâlnește cu precădere în scoarța unor specii de copaci. Acest acid are rol astringent și anume facilitează îndepărtarea bacteriilor și grăbește vindecarea sângerărilor. Așadar un pliculeț de ceai negru este ideal în fiecare zi și puteți să luați seama de următoarea recomandare.

Îngrijiți-vă gingiile acasă scufundând un plic de ceai negru în apă fierbinte aproximativ 3 minute. După aceasta luați plicul de ceai care a fost înmuiat în apă și lăsați-l să se răcească pentru a-l aplica mai apoi în zona cu probleme. Veți vedea o ameliorare a situației încă după primele folosiri ale metodei.

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment