Sunday, June 12, 2016

Lenovo INVENTEAZĂ Primul SMARTPHONE Brățară - Fii ATENT Cât De Șmecher Este !!!

Probabil una dintre cele mai mari descoperiri ale secolului 21 o reprezintă smartphone-ul. Până la apariția acestuia viața părea ”fără sens”, mai ales că apariția lui te scutește de a mai lua după tine o grămadă de lucruri voluminoase. Nu ai nevoie de laptop pentru a naviga pe internet, nu mai ai nevoie de cameră video sau foto pentru a face poze, nu mai ai nevoie de un telefon separat, de agendă... într-un cuvânt e indispensabil vieții noastre în momentul de față.

Tehnologia acestor tipuri de telefoane inteligente, avansează într-un ritm amețitor iar unii producători deja au început să se gândească la un asemenea smartphone ca la ceva ce în curand nu va mai ocupa un loc în plus în mâinile sau buzunarele posesorilor ci va fi una cu ei. Ei bine pentru asta primul pas l-au gândit cei de la Lenovo care vin cu o super inovație în domeniul smartphone-urilor.

Chiar dacă ne-am fi așteptat ca o asemenea invenție să vină din partea celor de la Apple sau de la Samsung, cei doi giganți care se luptă pentru primul loc pe piața telefoanelor inteligente, ei bine din urmă apar producători precum Lenovo care vin cu ceva în plus cu o gândire superioară și iată că aduc în fața dumneavoastră un produs revoluționar.

Acesta este primul smartphone ”Brățară”. Pare greu de crezut, dar ecrane flexibile s-au mai văzut la telefonul mobil, ei bine acum acest ecran flexibil este integrat într-un dispozitiv care se mulează după mâna dumneavoastră și veți avea astfel telefonul mobil ca brățară fără să mai fie nevoie să vă preocupați de buzunarele hainelor dumneavoastră. Interesant nu-i așa? Urmăriți întreaga prezentare și vă veți convinge de acest lucru.

Distribuie mai departe și prietenlor dacă ți-a plăcut acest videoclip.

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment