Saturday, June 11, 2016

Ce E În Stare Să Facă Un RUS Pentru O Sticlă De VODCĂ !!!

Se știe că rușii sunt firi mai iuți la mânie. Stau dovadă acestor lucruri milioanele de clipuri care îi surprind în diferite ipostaze în traficul de la ei din țară și nu numai. Ei bine mai există un motiv pentru care se enervează foarte tare și acela e... sticla de vodcă. După cum veți vedea și în imaginile din clipul următor nu trebuie să îi iei sub nici o formă sticla de vodcă din mână rusului, altfel pot avea loc incidente destul de grave.

Povestea e simplă. Câțiva ruși se afla în fața unui supermarket, iar după ce și-au achiziționat o sticlă de vodcă din interiorul acestuia au început să bea din ea fără nici un stres. În fața magazinului însă au ieșit bodyguarzii acestuia și au încercat să îi intimideze pe cei ce se ”chinuiau” să dovedească sticla de vodcă. Acest lucru însă l-a înfuriat pe unul dintre ei și până la bătaie nu a mai era decât un pas.

Momentele de tensiune se pot simți între bodyguard și bărbatul în tricou albastru iar din vorbe se pare că aceștia doi nu își împart cuvinte frumoase ba pare că se amenință și că nu va mai dura mult până nervii unuia dintre ei vor ceda și se va isca un scandal de toată frumusețea. Așadar trebuie să țineți minte că oricât v-ar deranja să nu încercați sau să nu îi luați sticla de vodcă rusului niciodată, pentru că e imprevizibil și nu ai vrea să te pui cu el.

Vodca este probabil cea mai renumită băutură distilată la nivel mondial. Aceasta este un lichid incolor care se obține prin amestecul de apă cu etanol. Acesta este obținut la rândul său prin distilarea unei substante ce a fermentat în prealabil substanță obținută de la cereale, cartofi sau chiar sfeclă de zahăr.

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment