Sunday, June 12, 2016

A Pus 60 De Cutii Una Peste Alta Ca O Ciupercă, Dar Stai Să Vezi Când Le Aruncă În Aer !!!

Colin Furze este un bărbat din Marea Britanie care a ajuns cunoscut pe internet datorită invențiilor sale făcute în curtea proprie. Ei bine acesta a revenit cu un nou proiect pentru a sărbători cei 3 milioane de subscrieberi pe care canalul său de Youtube i-a atins săptămâna trecută. Trebuie să vedeți neapărat imaginile de mai jos pentru a vă da seama de ce e înstare omul acesta.

În primul rând ceea ce veți vedea nu este recomandat să puneți în practică la voi acasă sau în orice alt loc public pentru că poate ieși un dezastru de zile mai ce se poate lăsa chiar și cu victime în afară de daunele material. Așadar Colin este ”expert” în astfel de experiment ne fiind prima dată când se joacă cu ”focul”.

Acesta a luat 5000 de artificii și le-a asambalat într-o ciupercă imensă. Dar pentru a crea un efect cât mai minunat nu le-a dat foc de la nivelul pământului cum ar fi fost în momd obișnuit cazul ci le-a ridicat la aproximativ 12 metri deasupra cu brațul unei auto-macarale. Ei bine abia atunci totul a fost gata pentru spectacolul ce a urmat.

Și a fost spectacol bineînțeles. Momentul ales pentru a ”detona” cele 5000 de artificii a fost noaptea pentru ca filmarea să fie mult mai spectaculoasă și culorile să se vadă în toată splendoarea lor. Acesta a spus că tot experimentul a fost considerat de el un adevărat succes și că se gândește ca pe viitor să creeze un asemenea eveniment public, cu mult mai multe artificii și care să fie în același timp extrem de sigur pentru cei care participă la el. De altfel partea ce ține de siguranță este singurul obstacol care îl împiedică deocamdată să își ducă la bun sfârșit planul acesta.

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment