Thursday, June 2, 2016

Când și-a dat tricoul jos am crezut că nu-i adevărat ce are pe piept

”Omul se trage din maimuță” acestea par a fi cuvintele celebrului Charles Darwin, dar contrat tuturor așteptărilor primul om care a afirmat acest lucru a fost cercetătorul francez Jean Baptiste Lamark. Clasificarea omului în grupul primatelor împreună cu gorila, cimpanzeul, urangutanul, gibonul, cu care se aseamănă din punct de vedere anatomic, fiziologic dar chiar și psihologic a fost făcută de Carl Linne. Așadar Charles Darwin s-a alăturat practic celor care au făcut aceste descoperiri și a venit cu dovezi concludente că acest lucru este întocmai cum au spus-o predecesorii săi.

Vorbind despre aceste asemnănări cu mamuțele, oamenii au evoluat de-a lungul a sute de mii de ani, dar mai există și acum oameni ale căror corpuri pot fi comparate cu cele ale strămoșilor noștri din care ne trage. Veți vedea această demonstrație chiar în cele ce urmează în imaginile din videoclipul de mai jos.

Bărbatul pe numele lui Devin Cara este un foarte cunoscut body-builder la nivel mondial. El a avut însă o singură problemă de care prea puțini oameni au știut. Acesta avea corpul acoperit cu păr excesiv. Așadar după cum se vede și când își dă tricoul jos, el are păr mult atât în partea din față a corpului, dar și în partea din spate lucru mai puțin obișnuit la oamenii absolut normali.

Procesul de exterminare a părului acestuia de pe spate și de pe față a fost filmat integral de soția lui, care i-a mărturisit acestuia ca nu o deranja neapărat părul lui excesiv ci mai degrabă faptul că acesta cădea destul de mult și era peste tot prin casă. Voi ați văzut vreodată vreun asemenea caz?

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment