Saturday, June 11, 2016

Cum Arată CAUCIUCURILE Viitorului !!! Fii ATENT Cât De Șmechere Sunt Drăciile Astea !!!

Este clar pentru toată lumea că tehnologia avansează în zilele noastre în orice domeniu absolut amețitor. Acest lucru poate fi observat prin invențiile care mereu vin să rezolve problemele întâmpinate de descoperirile anterioare. Ceea ce veți vedea în imaginile din videoclipul de mai jos poate fi catalogat ca o reinventare a roții.

Una dintre principalele probleme ale șoferilor o reprezintă cauciucurile. Acestea se sparg atunci când ți-e lumea mai dragă și să fim serioși nu poți urca borduri prea abrupte cu ele, vei avea probleme foarte mari când vei întâmpina obstacole solide pe drum iar de gropi ce să mai spunem. Ei bine toate aceastea vor lua sfârșit în viitorul apropiat.

Tehnologia pe care o vedeți a fost dezvoltată în special pentru vehiculele militare pentru că acestea să poată să ajungă la destinație trecând prin orice tip de teren. După cum se poate vedea în testul făcut un obstacol din piatră este trecut fără probleme de noua roată adaptabilă la orice teren. Mai mult decât atât șoferul vehiculului nu va mai simți nici un discomfort atunci când va trece peste aceste obstacole, mișcarea mașinii va fi cât mai fluentă.

Domeniul militar este probabil cel în care în ultmii ani s-au direcționat fonduri speciale pentru dezvoltarea tehnologiilor care uimesc zi de zi. Aceste sume cunoscute sunt completate de o mulțime de sume necunoscute pe care statele care participă în această luptă de dezvoltare a tehnologiilor militare nu le fac publice pentru a nu da de bănuit adversarilor în ce stadii se află cu anumite cercetări sau numărul echipamentelor de care dispun.

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment