Thursday, June 9, 2016

Cum circulă Cocalarul cu BMW prin București !!! Fii ATENT Aici:

Aglomerația din București este celebră pentru toți conducătorii auto. Zi de zi de luni până vineri vei găsi aceleași zone aglomerate și aceiași nervi întinși la maxim. Aceste condiții într-adevăr dificile nu justifică însă comportamentul anumitor șoferi și indisciplina de care dau dovadă indivizi precum cel pe care îl veți vedea în imaginile de mai jos.

Pe o cameră montată pe casca unui biciclist putem vedea imagini cu mare de mașini de la Unirii din capitală. La un moment dat se vede ieșind din rândul mașinilor care circulau pe banda de înainte un BMW seria 3 al cărui șofer era mai nerăbdător decât toți ceilalți participanți la trafic. Veți vedea că și în cazul de față vechiul proberb românesc ”Graba strică treaba” se aplică în totalitate.

După ce a intrat pe banda care era destinată autovehiculelor ce mergeau spre dreapta șoferul BMW-ului face o manevră periculoasă și încearcă să se încadreze pe banda de mers spre direcția înainte. Chiar dacă le tăia calea altor șofer acesta nu a ținut cont dar iată că nu a putut nici să își ducă ”opera” până la capăt.

Biciclistul care circula regulamentar a filmat cum pur și simplu s-a dus în bordura care despărțea benzile de circulație în acea zonă. Surpriza a venit când de la volanul mașinii cu pricina s-a dat jos șoferul. Acesta era spre surprinderea cameramanului nostru amator un puști de 18-19 ani căruia bineînțeles părinții îi făcuseră cadou mașina, iar el a considerat că totul i se cuvine pe șosea și nu a ținut cont de nici o regulă de conduită în trafic.

Sursa: Youtube.com

1 comment:

  1. Nu înțeleg ce e asa o crima când 80% din șoferi au făcut la fel în spatele lui.

    ReplyDelete