Saturday, June 11, 2016

Ce Se Întâmplă Când Îți Explodează Un Cauciuc La 327 Km/h !!!

În ziua de azi vedem în trafic din ce în ce mai multe mașini super-sport. Ele au niște prețuri impresionante iar când ajung în mâinile proprietarilor aceștia nu se vor da în lături să folosească toată puterea lor pentru a atinge viteze impresionante, chiar dacă prin asta pun în pericol viețile celolalți participanți la trafic.

Un exemplu este și situația de față când un bărbat aflat la bolanul unui Nissan GT-R a vrut să ne arate cât de puternică este mașina lui pe o autostradă din Statele Unite ale Americii. În goana sa după viteză, acesta a atin la un moment dat chiar 327 km/h, nu s-a gândit o clipă la siguranța sa sau a celor din jur iar asta putea să îl coste grav de tot pentru că la un moment dat inevitabilul s-a produs.

Cauciucul de pe partea dreapta-față a cedat și mașina a început să piardă din stabilitate. Din fericiere pentru șoferul nostru inconștient în jurul său traficul nu era aglomerat ba putem spune că pe unele porțiuni se afla chiar singur. Astfel el nu a pățit nimic și a putut să se oprească în siguranță pentru a evalua pagubele mașinii.

Ceea ce putem observa într-un asemenea caz este în primul rând distanța foarte mare care este necesară din momentul exploziei cauciucului și până la oprirea definitivă a mașinii. Această distanță este una care în cazuri extreme spre exemplu de trafic aglomerat sau de obstacol întâlnit în cale poate fi fatală. Așadar exemplul de față este o bună lecție pentru toți acei șoferi care se hazardează să conducă cu viteză excesivă. Concluzia este una singură: oricât de performantă, puternică, scumpă ar fi mașina pe care o conduc aceasta nu le poate garanta siguranța 100%, iar în cazul unu eveniment asemănător poate duce chiar la pierderea de vieți omenești.

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment