Tuesday, June 7, 2016

O Blondă Savuroasă Încearcă Să Seducă Un Bărbat Singur - Dar Reacția Lui I-a Lăsat Pe Toți Cu Gura Căscată !!!

Am fost obișnuiți să vedem în ultimii ani mai ales pe internet diverse experimente sociale care doreau să pună la încercare loialitatea femeilor față de iubiții lor și materialismul acestora. Multe dintre aceste experimente au devenit virale pe internet și au demonstrat de multe ori că pentru ele partea materială este în prim-plan față de celelalte și că nu se dau în lături să își părăsească actualul iubit pentru unul care le poate oferi ceva ce acesta nu are.

În cazul de față s-a încercat să se aducă în prim plan după cum veți vedea și în imaginile de mai jos experimentul invers celor amintite. Mai precis o blondă savuroasă va încerca să agațe diferiți bărbați și un tip foarte drăguț va încerca să seducă doamnele și domnișoarele ce se află într-un imens centru comercial. Experimentul i-a vizat atât pe cei care se aflau la braț cu jumătatea lor cât și pe cei singuri.

Reacțiile celor vizați de experiment au fost de surprindere. Mare le-a fost mirarea în momentul în care bărbații s-au trezit mângâiați pe mână de un bărbat și femeile de o femeie. Aici a fost elementul supriză al întregii povești care a fost creată evident să stârnească și râsul celor care o vor urmări pe internet.

De departe cea mai apreciată reacție de către cei prezenți a fost a unui bărbat care după ce a fost mângâiat de blondă pe mână și i s-au făcut ochi dulci de către ea a ridicat mâna și a arătat că este căsătorit și că nu e cazul de vreun flirt sau altceva. Destul de corect nu? Oare câți dintre bărbați au curajul să aibă o asemenea atitudine în fața ispitei?

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment