Sunday, June 19, 2016

”Regele Hagi” A Rămas Cel Mai Bun Fotbailst Român - Fii ATENT Cum Lovește Mingea La 51 De Ani !!!

Suntem mulți probabil cei care încă îl regretăm pe Gheorghe Hagi. Ne-am fi dorit să rămână veșnic tânăr iar cu talentul și ambiția sa să ne califice la turneele finale ale campionatelor mondiale și europene exact așa cum făcea pe vremea când era jucător. Ei bine ceea ce veți vedea în imaginile de mai jos e confirmarea că la 51 de ani Hagi rămâne probabil un fotbalist mai bun decât mulți cei tineri care încă mai practică acest sport.

La unul dintre antrenamentele echipei sale FC Viitorul, Gheorghe Hagi s-a băgat și el printre jucătorii pe care îi îndrumă și a tras câteva șuturi spre poartă cu picorul stâng care l-a consacrat. Evident că execuțiile au fost impecabil, ba mai mult la final a avut o execuție marcă proprie de pe un jalon de fotbal. Momentul a fost apreciat de toți cei prezenți la fața locului iar pe noi ne va face să privim cu tristețe la ceea ce avem astăzi în echipa națională și să ne gândim ce-ar fi fost dacă... Hagi era în echipă.

Gheorghe Hagi s-a născut la data de 5 februarie a anului 1965, în orașul Săcele, județul Constanța. Acesta a fost supranumit ”Regele”, dar pe lângă această titulatură a mai fost cunoscut și sub numele ”Maradona din Carpați”. El rămâne și la atâția ani după retragere cel mai bun marcator al naționalei României cu cele 35 de goluri înscrise. A jucat pentru echipa națională 125 de meciuri într-o perioadă de 17 ani între 1983 și 2000.

După ce a renunțat la cariera de fotbalist acesta a devenit antrenor chiar al echipei naționale pentru ca mai apoi să antreneze echope din Turcia și din România. În prezent acesta deține o academie de fotbal și clubul de primă divizie FC Viitorul, iar pasiunea pentru fotbal se vede din implicarea acestuia în fenomen și dorința de a scoate în față juniori talentați din întreaga țară.

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment