Saturday, June 4, 2016

A Intrat Pe Scenă În Fața Juraților Fără Să Scoată O Vorbă - Dar La Final I-a Lăsat Pe Toți FĂRĂ CUVINTE !!!

Se spune că fiecare om are talentul lui, dar că nu toți și-l descoperă pe parcursul vieții pământene. Ei bine bărbatul pe care îl veți vedea în imaginile de mai jos cu siguranță și-a descoperit talentul și l-a arătat și în fața întregii lumi atunci când s-a prezentat la cel mai mare show de televiziune de pe întreg mapamondul ”Americanii au talent”.

Toți cei patru jurați au fost luați prin surprindere de apariția unui tip ciudățel pe scenă. Mare le-a fost mirarea în primul rând când au văzut că are lipită o bandă neagră la gură, au crezut că o va da jos să vorbească cu ei dar s-a rezumat să răspundă la întrebări prin gesturi. Lucrul asta l-a scutit de întrebările incomode și a învăluit totul într-o aură misterioasă, exact cât să intre în pielea personajului.

Dar a urmat apoi numărul în sinea lui. Trebuie să vă mărturisesc că un asemenea număr fără cuvinte a fost, fără cuvite m-a lăsat. Chiar și juriul a rămas cu gura căscată, de spectatori ce sa mai zicem parcă i-a fermecat cu privirea lui nebunească. Nu o fi el Charlie Chaplin dar mai mult ca sigur va avea un loc în finala acestui spectacol și de ce nu poate chiar va câștiga premiul cel mare.

Emisiunile de talente din întreaga lume ne-au obișnuit să ne aducă în fața o mulțime de oameni care mai de care mai talentați. Chiar și conaționali de-ai noștri au reușit să facă spectacol în fața juraților atât din Statele Unite ale Americii cât și în Marea Britanie, Italia sau Suedia. Cel mai recent exemplu este Laura Bretan câștigătoarea Românii au Talent care i-a uimit pe americani cu vocea ei fiind calificată direct în semifinalele competiției.

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment