Sunday, June 5, 2016

Muhammad Ali A Fost Cel Mai Mare Boxer Din Istorie - Vezi AICI Imaginii SENZAȚIONALE Cu Acesta !!!

Probabil este una dintre cele mai mari pierderi ale unui fost sportiv din anul 2016. Legendarul boxer Muhammad Ali s-a stins din viață sâmbătă 4 iunie când încă era noapte. Acesta fusese cu 2 zile înainte internat de urgență într-un spital din Statele Unite ale Americii cu grave probleme respiratorii, după cum precizează canalul de știri american CNN.

Fostul mare sportv a acuzat grave probleme cardiace în ultimii doi ani de zile care parcă i-au prevestit destinul tragic. Acesta era cunoscut și prin faptul că avea maladia Parkinson cu care se lupta de peste trei decenii. Acest lucru a făcut și ca el să nu își dorească să apară în public prea des și numai atunci când a fost cazul.

Muhammad Ali s-a retras din boxul de performanță în anul 1981 cu un palmares de-a dreptul formidabil la momentul respectiv și anume 56 de meciuri câștigate și doar 5 pierdute. Reacția fanilor pe toate rețelele de socializare a fost de a transmite condoleanțe familiei îndurerate și de a afirma că Muhammad Ali nu v-a muri niciodată și că spiritul lui va dăinui veșnic printre noi

El s-a născut în Statele Unite ale Americii în ianuarie 1942 în orașul Louisville. Cariera de sportiv și-a început-o la vârsta de 12 ani iar 10 ani mai târziu a ajuns campionul mondial la categoria grea după un meci de zile mari în care și-a exevutat adversarul cu un knockout. În acel an el și-a schimbat religia și implicit și numele care până atunci fusese Cassius Clay.

Un amănunt interesant din cariera acestuia este întreruperea carierei de sportiv pe o perioadă de 3 ani datorită faptului că a refuzat înrolarea în armata americană și participarea la războiul din Vietnam.

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment