Monday, June 27, 2016

LEȘINI DE RÂS !!! Bancul Zilei - Numărul 1 - Distribuie Mai Departe Prietenilor Tăi !!!

MARE CONCURS INTERNAȚIONAL

Cine poate timp de șapte minute, să calce o cămașă, să mănânce o pâine și să i-o tragă unei femei?

NEAMȚUL: se apucă cu grijă și calcă cămașa, upă care mușcă o dată din pâine și se scurge timpul.

RUSUL: se apucă de femeie, i-o trage, apoi mănâncă jumătate de pâine și se scurge timpul.

ROMÂNUL: pune femeia să calce cămașa și, în timpul ce femeia calcă, i-o trage mâncând în același timp și pâinea.

Câștigător este românul !!!

Declarații după concurs:

NEAMȚUL: Noi muncim și încercăm să ne facem treaba cât mai bine, apoi dacă mai e timp mâncăm și dacă mai rămâne timp ne distrăm.

RUSUL: Noi mai întâi ne distrăm, apoi dacă e timp, mâncăm, apoi dacă mai e timp, muncim.

ROMÂNUL: Noi dacă nu i-o tragem aluia care muncește, nu putem mânca o pâine.

Un om mergea prin deșert și era foarte însetat. La un moment dat vede o fântână și aleargă într-un suflet spre ea. Se apleacă deasupra acesteia, dar nu reușește să vadă dacă are apă în ea sau pur și simplu este secată. Pentru a afla acest lucru caută în jurul său și găsește o piatră pe care o aruncă în fântână. Ascultă cu urechea dacă se aude vreun zgomot venind de jos dar nimic. Atunci se uită în jurul său și găsește un pietroi mai mare care pesemne era desprins din fântâna veche. Îl aruncă și pe acesta în fântână dar în momentul când ascultă din nou nu se aude nimic. Exasperat începe să caute altceva pentru a arunca în fântână și găsește o bară de fier. De data asta se gândește că poate are noroc. Aruncă bara, dar ce să vezi din fântână nimic. Peste câteva secunde apare un nor de nisip care venea din depărtatre. Când ajunge în dreptul lui vede o cămilă care venind în mare viteză se aruncă direct în fântână. Omului nostru nevenindu-i să creadă ce se întâmplase se întreabă oare ce o fi pățit cămila când după câteva minute vede un arab care căuta ceva.

Văzându-l pe omul nostru stând lângă fântână îl întreabă:

- Auzi, n-ai văzut cumva vreo cămilă?

- Ba da tocmai ce a sărit în fântănă.

- Cum să sară în fântână cânde eu înainte să o las singură am legat-o de o bară de fier?

Bulă se afla la război și tot îi cerea permisie comandantului fără nici o șansă de izbândă. La un moment dat pentru a nu îl mai bate la cap comandantul îi spune:

- Uite Bulă dacă faci o faptă eroică te las să pleci acasă.

Nu trec decât câteva ore și apare Bulă cu un tanc al inamicilor nou-nouț. Primește zilele libere și atunci când se întoarce din permisie repetă aceeași figură cu tancul. După mai multe astfel de întâmplări la un moment dat comandantul îi zice că nu îi va mai da drumul decât dacă îi zice cum face să aducă de fiecare dată tancurile inamicilor.

- Păi domnul comandant, m-am dus cu tancul spre inamic și când l-am văzut am strigat ”Bă nu vrei să mergi acasă”, el a zis ”Ba da” și eu atunci i-am strigat ”Atunci hai să facem schimb de tancuri”

No comments:

Post a Comment