Tuesday, June 7, 2016

Șmecher Cu Mercedes Blochează Ambulanța În Drumul Spre Urgență !!! Ce Pedeapsă Merită Un Individ De O Asemenea Speță ?

Dacă creșterea numărului de autovehicule a dus la o aglomerare din ce în ce mai mare a șoselelor din întreaga lume asta nu înseamnă că unele reguli de circulație nu mai sunt valabile pentru conducătorii auto. Șoferul din imaginile de mai jos a vrut să demonstreze că el nu se supune regulilor sau poate pur și simplu atât l-a dus pe el mintea îngustă să facă atunci când în spatele său o ambulanță încerca să ajungă cât de repede se poate la cazul de urgență unde a fost solicitată.

Dintre toți șoferii aflați în trafic la momentul respectiv numai ”șmecherul” cu Mercedes decapotabil s-a găsit să încalce legea și să nu permită ”salvatorilor” să ajungă mai repede la locul urgenței. Acesta s-a încăpățânat pe o porțiune de câțiva kilometri făcându-i pe cei aflați în ambulanță să îl filmeze pentru a transmite imaginile mai departe poliției și acest inconștient să fie sancționat conform legii.

Legile rutiere sunt extrem de clare în ceea ce privește circulația vehiculelor cu regim prioritar cum este în cazul de față ambulanța aceasta. La apropierea unui asemenea vehicul la care este pus în funcțiune semnalul luminos albastru precum și semnalul sonor special, toți conducătorii celorlalte vehicule trebuie să faciliteze deplasarea nestânjenită pe sensul acestuia de deplasare inclusiv să elibereze banda pe care acesta se deplasează și să se situeze cât mai aproape de bordură sau acostament.

În cazul de față este clar că șoferul a făcut-o intenționat și merită să îi fie ridicat permisul de conducere, ba mai mult pentru ca dreptatea să fie făcută până la capăt s-ar impune și dosar penal în cazul în care au existat sau ar fi putut exista victime la locul unde ambulanța trebuia să ajungă.

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment