Sunday, June 5, 2016

Românul Asta Este Un Adevărat EROU !!! Fii ATENT Cum Manevrează Transport De SUTE De TONE În Pantă !!!

Transporturile cu autocamionul sunt esențiale pentru buna desfășurare a vieții noastre de zi cu zi. Veți vedea în imaginile ce urmează că transporturile au ajuns în zilele noastre la un alt nivel ele depășind cu mult imaginația când vine vorba de cantitatea sau greutatea care este încărcată în autocamioane sau autotrenuri.

Șoferul acesta este un adevărat maestru al volanului. El reușește după cum veți vedea în cele mai grele condiții într-un drum în pantă și o curbă destul de incomodă pentru încărcătura pe care o transportă să se descurce și să își ducă la îndeplinire sarcinile de serviciu. Jos pălăria pentru el și avem nevoie de mai mulți astfel de oameni la volanul mașinilor de transport mărfuri.

Cel mai mare transport agabaritic care s-a desfășurat vreodată pe teritoriul țării noastre până acum a fost înregistrat în anul 2010 pe data de 15 aprilie. Acest transport care a avut o încărcătură ce avea o lungime de 80 de metri, a fost efectuat cu o remorcă de dimenisiuni uriașe care a avut nu mai puțin de 352 de roți. Tot acest convoi a avut o greutate de peste 650 de tone și lungimea de aproximativ 100 de metri.

Încărcătura a fost o piesă extrem de importantă trimisă din Statele Unite ale Americii pentru a fi montată la o centrală termoelectrică construită de firma cu capital străin Metca. Această centrală va produce în zona orașului Ploiești agent termic care va avea un preț extrem de scăzut, probabil cel mai scăzut din întreaga Românie.

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment