Sunday, June 12, 2016

Primele IMAGINI COLOR De La Explozia ATOMICĂ De La HIROȘIMA !!!

6 August 1945 este o zi ce va rămâne pentru totdeauna în istorie. Este probabil una dintre cele mai triste zile din întreaga existență a umanității. La orele 8:15 ale dimineții un avion de tip B29 a lansat prima bombă atomică pe un oraș locuit. Hiroșima a devenit în câteva secunde un adevărat cuptor în care au pierit peste 80 de mii de oameni iar numărul victimelor până la sfârșitul anului datorate radiațiilor și rănilor severe a crescut la 166 de mii.

Clădirile orașului au fost distruse în proporție de 70% definitiv. Lumea întreagă a condamnat acest act împotriva umanității dar la vremea respectivă lucrurile erau în plină desfășurare astfel că numai după trei zile o a doua bombă atomică avea să mai distrugă un oraș și să îl trimită direct în istorie, orașul japonez Nagasaki.

Multe imagini au fost prezentat din timpul acestui bombardament atomic iar cele din interiorul Hiroshimei sunt de-a dreptul cutremurătoare pentru că arată pur și simplu ca un iad pe pământ cu oamenii pur și simplu prăjiți de suflul exploziei și multe astfel de orori. Ei bine de partea cealaltă americanii dețin și ei imagini care arată cum a fost văzută explozia primei bombe atomice din avion.

Aceste imagini le puteți urmări și dumneavoastră în premieră mai ales că ele au fost editate și reflectă color exact ceea ce s-a întâmplat în acea dimineață tragică a zilei de 6 august 1945. Este impresionant cât de puternică a putut fi explozia și asta se poate vedea și din norul ciupercă ce se ridică imediat după ea de-asupra orașului.

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment