Thursday, June 9, 2016

E Înnebunitor Să-l Vezi Pe Meșterul Asta Cum Construiește O Scară Din Cărămidă De Unul Singur !!!

Se spune că în viață trebuie să cunoști un meșter bun, pentru că niciodată nu știi când ai nevoie să fii ajutat pentru renovarea sau construcția casei. Ei bine în imaginile din videoclipul de mai jos veți vedea un meseriaș în adevăratul sens al cuvântului. Vă invint să priviți cum construiește de unul singur fără nici o problemă.

Scrăile în formă se semicerc sau chiar sunt foarte la modă în zilele noastre. Acestea dă un aer mai pitoresc caselor chiar dacă sunt făcute cu materiale de cea mai bună calitate care pe vremuri nici nu existau. Astăzi veți vedea din mâinile acestui meșter pașii care trebuie să fie urmați pentru a face o treaptă dintr-o scară circulară. aceeași tehnică se aplică și în cazul în care vreți să faceți mai multe trepte.

Chiar dacă pentru specialistul nostru aceasta nu pare o muncă extrem de dificilă el o tratează cu foarte multă seriozitate. Se poate vedea din faptul că măsoară de 2 ori cărămizile pentru a le tăia exact cât trebuie și a se potrivi toate ca și cum ar fi un bloc unitar. Vă spun sincer că m-am uitat toate cele 9 minute la cum muncește acesta și vă dau cuvântul de onoare că m-aș mai fi uitat chiar și o oră, atât de bun a fost.

Rezultatul final vă va confirma ceea ce v-am spus despre acest meseriaș, care să sperăm că va mai veni și cu alte videoclipuri la fel de utile și interesante pe viitor. Acum urmând pașii pe care el vi i-a explicat vă puteți construi singuri propria scară circulară cu condiția să aveți materialele și sculele necesare și să vă înarmați cu foarte multă răbdare deoarece la început sigur va fi extrem de greu.

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment