Sunday, June 12, 2016

Dovada CLARĂ Că La 11 Septembrie 2001 Nici Un Avion Nu A Lovit Turnurile Gemene !!!

Una dintre cele mai negre zile din istoria modernă este considerată data de 11 septembrie 2001. Atunci în Statele Unite ale Americii a început o nouă era, dacă lucrurile păreau liniștite până atunci și totul mergea ca pe roate neexistând nimic care să amenințe buna desfășurare a vieții în cea mai puternică națiune a lumii, iată că toate astea au fost spulberate.

Mai multe avioane de linie au fost deturnate aproape simultan, iar două dintre ele au lovit simbolurile de până atunci ale americanilor, turnurile gemene de la World Trade Center. După acest incident au pornit o campanie în forță de pedepsire a vinovaților toate culminând cu intervențiile din Afganistan și purtarea unui adevărat război în acea zonă.

Ei bine deși pare că în aceste evenimente părțile care fac parte din ele sunt cunoscute drept agresori și agresați, misterele legate de ceea ce s-a petrecut atunci planează și astăzi în spațiul public. Mulți nu sunt convinși că acolo a fost o mână externă, iar alte teorii conspiraționiste țin să spună că nici un avion nu a fost deturnat în acea zi fatidică.

Mulți spun că exploziile auzite atunci în interiorul World Trade Center sunt de departe cauzate de altceva decât de avioanele care ar fi putut lovi clădirile simbol. Ei bine imaginile prezentate de acest bărbat par să vină să confirme acest lucru. La o analiză atentă a videoclipurilor date în presă de către oficialitățile americane se pare că imaginile au fost editate în prealabil și adevăratele avioane nu ar fi existat ci filmările ar fi fost făcute special ca să inducă această idee.

Probabil mult timp înainte vor exista astfel de dileme și de suspiciuni mai ales că nu a fost prezentat niciodată un raport foarte clar în privința tuturor lucrurilor petrecute în ziua de 11 septembrie 2001

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment