Thursday, June 2, 2016

Un Puști De 14 Ani Invită O Balerină La Dans - Dar Când Începe Să Se Miște... WOW !!!

Salsa este unul dintre cele mai cunoscute dansuri de origine sud-americană din întreaga lume. Acesta este cunoscut ca fiind un dans în care talentul se împletește cu ambiția pentru a îl putea realiza așa cum trebuie deoarece sunt foarte multe chestiuni tehnice cum ar fi o varietate de răsuciri, întoarceri, ridicări și un joc de picioare care trebuie bine executat pentru buna desfășurare a acestuia.

Deși mulți oameni preferă să se uite la acest tip de dans decât să îl execute, există la nivel mondial o sumedenie de competiții care sunt special destinate acestui tip de dans. Una dintre acestea este și Festivalul Anual de Salsa din Puerto Rico care aliniază o mulțime de dansatori extrem de talentați, adevărați maeștrii ai acestui dans.

În timpul unui astfel de festival, mai precis la a cincisprezecea ediție, s-a petrecut unul dintre cele mai interesante momente din istoria lui. În timp ce un grup de amatori încercau să își exerseze mișcările în ritm de salsa din mulțime s-a remarcat un băiat de doar 14 ani care și-a ales repede o parteneră chiar dansatoare profesionistă.

Tânăra a luat-o la început ca pe o glumă, ca pe un moment amuzant, dar pe măsură ce băiatul a început să se miște a rămas total surprinsă de ceea ce se întâmplă. Curând toate perechile care se mișcau în jurul lor s-au oprit pentru a urmări spectacolul dat de cei doi, condus bineînțeles de acest băiețel care a demonstrat o maturitate și o siguranță în mișcări ce l-ar face invidios și pe cel mai profesionist dansator de salsa.

Dacă v-a plăcut și vouă dansul puștiului atunci vă invit să distribuiți mai departe acest videoclip absolult încântător !

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment