Sunday, June 5, 2016

Cum Se Asfaltează În America O Groapă În Câteva Minute !!!

Traficul în continuă creștere din ultimii ani în țara noastră a adus în prim plan o problemă care de la an la an devine mai sâcâitoare pentru șoferii noștrii. Gropile din asfalt sunt o adevărată legendă în țara noastră multe dintre ele ajungând chiar vedete la televizor. Ei bine ar trebui să urmăriți imaginile de mai jos și să vedeți că problema gropilor poate fi rezolvată extrem de ușor trebuie doar să existe voință.

După trecerea iernii, an de an în România ne confruntăm cu aceeași problemă. Gropile răsar din asfalt precum ghioceii primăvara, iar până ajung să fie asfaltate iarna următoare se instalează din nou astfel că în primăvara următoare apar din nou parcă mai mari și mai periculoase.

Autoritățile de la noi ar trebui să ia exemplul celor din Statele Unite ale Americii care nu au nevoie de contracte de sute de milioane de lei cu firme fantomă ci pur și simplu apelează la profesioniștii din domeniu care au exact utilajul-minune care rezolvă orice groapă pe loc în doar câteva minute. Este o plăcere să privești cum asfaltează atât de simplu și de rapid ca și cum până acum nu ar fi existat nici un fel de groapă acolo.

Această mașinărie scutește practic munca a o grămadă de oameni, mai ales cum este la noi unde unul curăță groapa, altu o mai pregătește un pic, altul toarnă asfaltul, altul nivelează asfaltul și tot așa un puhoi de oameni pentru o amărâtă de groapă. Așadar mai ales acum după alegeri cei responsabili ar trebui bombardați cu petiții pentru a reuși să ne aliniem și noi la țările civilizate și să nu mai existe pierderi de o asemenea magnitudine care se răsfrâng bineînțeles tot în buzunarele noastre.

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment