Thursday, June 2, 2016

Românul Care I-a Lăsat Cu Gura Căscată Pe Cei 4 Judecători De La ”Britanicii Au Talent” !!! Fii ATENT Ce Face:

O vorbă din bătrâni spune că ”Românul este inventiv”, dar aș dori să plusez peste aceasta și să mai fac o afirmație și anume aceea că ”Românul este foarte talentat”. Pentru a susține această părere am ales videoclipul de mai jos, pe care dacă îl veți urmări în întregime sunt convins că îmi veți da dreptate în cele ce am afirmat mai înainte.

Fiindcă în momentul de față una dintre cele mai ușoare metode de a te face cunoscut în țara ta sau în întreaga lume este participarea la un show de talente televizat și slavă domnului există o mulțime de astfel de proiecte în aproape toate țările lumii, un conațional de-al nostru a vrut să-și încerce norocul la ”Britanicii au talent”.

Pe numele lui Flavian Glont, tânărul este originar din Câmpulung și stabilit în Marea Britanie. Acesta are un talent pe care puțini îl apreciază și anume rezolvarea în timp record a cuburilor Rubik. Pe lângă această performanță el a încercat să ducă talentul său la un alt nivel, un nivel ce nu a fost experimentat până acum și anume rezolvarea acestor cuburi buclucașe legat la ochi.

Chiar dacă jurații au părut sceptici ba chiar la un moment dat au fost convinși că nu va fi capabil să ducă la bun sfârșit ceea ce spus că va face, dar până la urmă cele trei cuburi de pe masă au fost rezolvate în doar câteva minute lăsând cu gura căscată întreaga audiență. Jos pălăria pentru acest băiat și cu ocazia aceasta cu siguranță a dus numele țării noastre în întreaga lume.

Dacă ți-a plăcut și ție acest videoclip distribuie-l mai departe pentru a-l face cunoscut pe Flavian în fața a cât mai mulți români.

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment