Wednesday, June 1, 2016

Românca Cu Voce De Aur A Participat La ”Americanii Au Talent” - Reacția Juraților Când Au Auzit-o M-a Lăsat Fără Cuvinte !!!

Laura Bretan este numele pe care probabil de acum înainte îl veți auzi mai des atât pe internet cât și la televizor. Lucrul acesta se datorează în primul rând talentului ei nativ care a reușit să uimească pe toată lumea. La doar 13 ani fetița asta are o voce cum până și cel care a inventat concursul ”Got Talent” a spus că nu a auzit în viața lui așa ceva așadar va trebui să o ascultați în cele ce urmează pentru a vă convinge singuri.

Laura Bretan a participat la concursul ”Românii au talent” și a impresionat toată țara cu vocea și talentul ei. Dar tânăra talentată nu s-a mulțumit doar cu atât și a dorit să își încerce norocul și la probabil cea mai cunoscută emisiune de profil din întreaga lume și anume ”Americanii au talent”. Aici a făcut senzație în ciuda emoțiilor vizibile ca re le-a avut la intrarea pe scenă, mai ales că înaintea ei juriul fusese vizibil enervat de câțiva concurenți mai puțin talentați.

Chiar dacă la prima vedere au văzut-o ca pe un simplu copil din momentul când și-a început reprezentația jurații au deschis larg ochii dar și gura și a ascultat până la ultimul sunet. Absolut FABULOS a fost reacția celor patru în unanimitate nimic nu a mai fost ca înainte după ce au ascultat-o pe micuța Laura.

Mai mult decât atât Mel B. fosta componentă a trupei Spice Girls a spus că a simțit fiori în tot corpul când a auzit-o și i-a prezis că acest show îi va schimba viața definitiv, exact cum a făcut-o ea după câteva secunde de suspans când a apăsat butonul de aur, buton ce îi duce pe concurenții extrem de talentați din faza audițiilor direct în faza finală. Felicitări Laurei merită din plin toată aprecierea noastră.

Dacă ți-a plăcut și ție distribuie mai departe prietenilor tăi pentru a o face pe Laura cunoscută tuturor românilor și nu numai.

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment