Thursday, June 9, 2016

Te Uiți La Fotbal ? O să iubești FAZA asta ! Cea Mai Mare PARADĂ A Anului 2016 !!!

Fotbalul este fenomenul care va ține cu ochii aținți la televizoare pe toți simpatizanții din Europa și nu numai. Acest lucru se va întâmpla pentru că mâine începe Campionatul European de Fotbal din Franța, unde selecționata gazdă va juca meciul de deschidere chiar împotriva echipei noastre naționale. Vă propun să urmăriți până atunci videoclipul de mai jos să vă convingeți de ce este atât de frumos așa numitul sport rege.

Dacă în Europa stă să înceapă Campionatul European, pe continentele americane este în plină desfășurare Copa America. Competiția aliniază cele mai bune echipe de peste ocean, iar confruntările sunt dintre cele mai spectaculoase având în vedere valoarea jucătorilor sud-americani care s-au făcut remarcați mai ale pe bătrânul continent.

Pentru a vă da seama de spectaculozitatea meciurilor din Copa America, trebuie să vedeți intervenția miraculoasă a portarului columbian David Ospina în meciul contra rivalilor Paraguay. Acesta activează și el la o echipă europeană dar este doar rezervă la Arsenal Londra. Iată că acest statut nu relevă adevăratele calități ale lui, el putând fi cu ușurință titularul unei echipe de top.

Lovitura de cap din doar câțiva metri a jucătorului Paraguayan a fost percepută ca gol sigur de toți cei prezenți, dar Ospina nu a fost de acord cu acest lucru și a plutit vreme de aproape o secundă spre bara din dreapta a porții, iar cu un ultim efort a scos mingea care putea însemna un gol extrem de important pentru adversari.

Această paradă poate concura cu lejeritate la intervenția anului 2016 în fotbal. Dacă vă place fotbalul și dacă vi s-a părut interesantă această fază de joc atunci vă invit să distribuiți videoclipul mai departe și prietenilor.

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment