Friday, June 24, 2016

MORI DE RÂS !!! Bancul Zilei - Numărul 1 !!! Distribuie Mai Departe Și Prietenilor !!!

Soția către soțul ei:

- Iubitule, dacă iau permisul de conducere, ce mașină îmi cumperi???

- Whirlpool!

O pitipoancă blondă a primit cadou de ziua ei o mașină super-sport. Se urcă femeia la volan și după ce face o depășire riscantă îi taie calea unui TIR, și începe să gesticuleze la adresa șoferului acestuia. După o vreme acesteia i se face foame și se oprește la un McDonald's să cumpere ceva de mâncare. După câteva momente apare și șoferul de TIR pe care îl depășise. Cum a văzut-o pe aceasta a scos un cuțit și a început să o tragă de păr. Deseneazî pe asfalt un cerc cu o cretă și îi zice acesteia:

- Observi cercul asta? Să nu te prind că ieși din el că va fi vai și amar de tine.

După asta șoferul deschide o portieră și înepe să taie cu cuțitul scaunele din piele extrem de scumpă ale mașinii acesteia. Blonda se uită la el dar în ciuda a ceea ce se întâmplă începe să râdă foarte tare.

- Ce naiba găsești de râs? o întreabă aceest?

Blonda nu răspunde nimic și rămâne să râdă în continuare. Înfuriat și mai tare de reacțiile acesteua, șoferul de TIR ia un ciocan mare și începe să lovească în geamuri și în capotă până nu mai rămâne aproape nimic. Când privește spre blondă o vede că acesta râde în continuare.

Din ce în ce mai nervos datorită atitudinii zeflemitoare a blondei, șoferul se duce la cabina camionului și se întoarce cu o canistră de benzină pe care o toarnă peste toată super-mașina blondei. După aceea aprinde un chibrit și face scrum toată mașina.

În ciuda imaginilor apocaliptice cu mașina ei, blonda nu era deloc afectată ba mai mult râdeea în continuare. În momentul acela șoferul nu mai rezistă și enervat la culme și o întreabă:

- Poți să îmi zici și mie de ce râzi în halul ăsta, nu vezi că ți-am făcut mașina praf de nu a mai rămas nimic din ea?

La care blonda răspunde relaxată.

- Ce contează, dar nu m-ai văzut că am ieșit de trei ori din cerc.

No comments:

Post a Comment