Tuesday, June 7, 2016

Când L-au Văzut Îmbrăcat Ca Bruce-Lee Au Râs - Dar Când A Început Să Se Miște Au Rămas Fără Cuvinte !!!

Bruce Lee este una dintre figurile cele mai cunoscute de pe întreg mapamondul. Acesta este simbolul artelor marțiale din toate timpurile și un exemplu pentru o mulțime de oameni chiar și dintre cei care s-au născut după moartea lui. Bruce Lee a fost inventatorul propriului stil de luptă denumit sugestiv ”Jeet Kune Do”.

Acesta a fost de-a lungul vieții profesor de arte marțiale, actor la Hollywood, regizor și chiar filozof. Bruce Lee s-a născut la 27 noiembrie 1940 în orașul San Francisco, Statele Unite ale americii și a murit pe 20 Iulie 1973 la vârsta de doar 32 de ani. Acel moment a reprezentat o mare tristețe pentru o mulțime de oameni, tristețe ce este resimțită chiar și în zilele noastre de fani ai acestuia.

Dintre cei care îl apreciaza pe Bruce Lee există o categorie care este cu totul dedicată stilului de viață pe care acesta l-a avut și care încearcă să îl imite până în cele mai mici detalii. Printre acești ”fanatici” se numără după cum spuneam și persoane care nu l-au prins în viață pe acesta cum este și cazul băiețelului Ryusei de doar 5 ani și care este originar din Japonia.

Acest puști a reușit să impresioneze o lume întreagă precum ”maestrul” său. El a urmărit unul dintre cele mai cunoscute filme ale lui Bruce Lee, Jocul Morții și fiind fascinat de mișcările lui a început să le exerseze zi de zi până când a ajuns să le execute întocmai ca el. Venit in fața publicului la un show de televiziune de maximă audiență acesta a reușit să îi lase pe toți cu gura căscată prin toate mișcările identice cu ale legendei artelor marțiale.

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment