Saturday, July 16, 2016

Un Cameraman Se ”Aruncă” În Fața Unui Lamborghini Chiar În Timpul Cursei - Stai Să VEZI CONTINUAREA !!

Cursele legale de mașini au căpătat în ultimii ani o popularitate incredibilă la nivel mondial. Aproape în toate colțurile lumii se organizează în mod regulat asemenea competiții cu premii prin care șoferii își dovedesc măiestria lor în a conduce dar și supremația bolizilor pe care îi dețin în proprietate. În cele ce urmează veți vedea în imaginile din videoclipul de mai jos și ”partea mai puțin plăcută” a unor asemenea evenimente care de obicei sunt organizate în condiții de maximă siguranță...

Cursele de drag aliniază mașinile cele mai puternice iar în acestea îndemânarea șoferilor contează mai puțin, probabil doar prin timpul de reacție la plecarea de pe loc pentru că mai încolo puterea mașinii este cea care decide câștigătorul unei astfel de confruntări. O exemplu a ceea ce înseamnă o asemenea cursă puteți urmări aici dar la începutul ei a avut loc un incident neașteptat.

La eveniment și-au făcut apariția mai multe televiziuni, dintre care unul dintre cameramani a fost lăsat să filmeze chiar momentul plecării bolizilor. Ei bine se pare că el s-a răzgândit și speriat de ce ar putea să pățească atunci când mașinile trec cu viteză la câțiva centimetrii de el a vrut să părăsească pista în mare grabă.

Din nefericire acesta a ales un moment extrem de nepotrivit. Domnișoara care anunța startul lăsase steagul deja și cei doi șoferi porniseră în trombă. Marele lui noroc a fost că șoferul Lamborghini-ului Aventador de peste 700 de cai putere a fost atent și a reușit să îl evite chiar în ultimul moment. Se putea petrece o tragedie datorită neglijenței acestui inconștient care era 100% vinovat în acest caz.

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment