Wednesday, July 6, 2016

La Prima Vedere Pare O Minge De Jucărie, Dar Când Te Uiți Mai Aproape Rămâi FĂRĂ CUVINTE !!!

Ne aflăm în plină erupție a tehnologiei în toate domeniile. Acest lucru se întâmplă cu precădere din 2000 și până în prezent iar limita superioară pare că nu va mai fi atinsă niciodată. Vă invit să priviți în imaginile din videoclipul de mai jos una dintre aceste minuni ale tehnologiei care în urmă cu 20 de ani să zicem ar fi părut o utopie pentru orice om normal la cap, dar iată că acum ne putem bucura cu toții de ea.

Chiar dacă la prima vedere pare a fi o banală minge de plastic asemănătoare cu cele pentru copii sub 3 ani, ei bine în realitate este unul dintre cele mai așteptate produse mai ales de împătimiții de fotografie. Denumirea produsului este Panano și originile companiei sunt în Germania. Aceștia au produs la început aplicații pentru smartphone-uri și tablete iar acum intră pe piață în forță cu prima cameră foto 360 cu rezoluție de până la 100 de megapixeli.

Prima versiune a acestui produs a apărut în luna septembrie a anului 2015 și a fost rezultatul unor lungi cercetări și proiecte eșuate care au luat startul în anul 2007. De atunci cei ce au pus bazele acestei companii au lucrat împreună cu specialiști angajați pentru a prezenta mai întâi în 2011 primul prototip de cameră foto 360 panoramică de rezoluție ridicată.

Produsul actual a fost făcut doar într-o serie limitată de 1000 de exemplare iar prețul unui asemenea obiect fără taxele de livrare incluse pornește de la 1499 Euro. Așadar un preț pe măsura a ceea ce poate realiza această minune a tehnologiei. E de așteptat ca cei de la Panano să revină în prim plan în perioada următoare și cu prima cameră video 360, care în contextul tehnologiilor apărute pentru smartphone-uri s-ar potrivi ca o mânușă și mai mult ca sigur ar exista amatori din toată lumea pentru a fi achiziționată.

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment