Monday, July 4, 2016

Dodge Journey de $40.000 VS Tanc de sute de tone - Stai să VEZI CONTINUAREA !!!

V-ați întrebat vreodată cum ați reacționa dacă mergând cu mașina în trafic v-ați trezi cu un ditamai tancul de sute de tone în fața dumneavoastră. Ei bine ceea ce veți vedea în imaginile din videoclipul de mai jos nu este întocmai imaginea descrisă de mine anterior dar este ceva similar și anume un tanc este pus față în față cu o mașină destul de scumpă mai precis un SUV marca Dodge Journey.

Exercițiul pare unul de denigrare a imaginii Dodge în lume însă povestea din spatele acestei confruntări este una care vrea să tragă de fapt un semnal de alarmă în ceea ce privește circulația cu mașini care nu îndeplinesc toate standardele de siguranță pe șoselele din întreaga lume.

Proprietarii acestei mașini sunt Joe și Kate doi oameni obișnuiți din Australia. Cei doi au cumpărat în urmă cu câțiva ani un Dodge Journey nou-nouț care a costat peste 40.000 de dolari și de la care aceștia având în vedere suma plătită aveau niște așteptări de confort și siguranță. Ei bine după ce au demonstrat în instantță că mașina este nesigură pentru a circula Joe și Kate nu numai că nu au folosit mașina în scop personal dar nici nu au vândut-o mai departe altui proprietar ne dorind să pună viața în pericol și a celorlalți, așa că au hotărât să o confrunte cu un tanc pentru a arăta că vehiculul respectiv nu reprezintă nimic celor de la Fiat Chrysler.

Aceștia au încercat să facă presiuni de-a lungul celor trei ani de procese cu soții Joe și Kate și au încercat să ascundă adevărul cu privire la faptul că mașina nu a fost inspectată pentru eventualele defecte din fabrică ce puteau pune oricând viața posesorilor ei în pericol. Dar Kate și Joe au venit cu dovada că în urma reclamațiilor și rechemării de către producător în service-ul autorizat aceștia nu au făcut decât să repare DVD Player-ul.

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment