Saturday, July 30, 2016

Și-a abandonat fetița pe un câmp și a fugit în grabă de acolo ! Povestea care te va emoționa până la lacrimi !

Clipul acesta a adunat milioane de vizualizări și este pe cale să devină probabil unul dintre cele mai emoționante videoclipuri din istoria Youtube-ului. Povestea prezentată în imaginile de mai jos este cea a unei adopții. Trebuie spus că aceasta este mai degrabă o lecție de viață, o parabolă dar finalul este mai emoționant decât te-ai fi așteptat și îți va da serios de gândit.

Povestea începe cu o micuță aflată la o casă de copii care este adoptată de o familie înstărită ce mai avea un copilaș. Începutul ni-l arată pe viitorul tată al fetiței care vine bucuros în mașina lui luxoasă să o ia pe micuță de la îngrijitoare. Totul se transformă în scurt pentru aceasta într-o lume de vis. Tăticul este foarte grijuliu cu ea, noua mămică la fel, chiar și noua ei surioară o tratează cu multă dragoste.

Zilele de naștere nu mai arată ca la orfelinat, totul este parcă precum un basm pentru micuță. Dar la primele năzbâtii ale acesteia părinții încep să o vadă cu alți ochi, nu o mai tratează precum pe surioara ei. Ei devin din ce în ce mai ignoranți cu micuța și mai aprigi atunci când vine vorba de a o pedepsi pentru greșelile ei. Nimeni nu se mai joacă cu ea ba mai mult este certată din orice chiar dacă nu face mare lucru.

”Exasperați” părinții adoptivi iau o decizie greu de înțeles, mai precis tăticul o ia pe micuță și se duce cu ea într-o pădure de la marginea orașului. Acolo el îi ia jucăria de pluș și o aruncă cât mai departe, micuța fugind într-un suflet după ea să o recupereze, dar când s-a întors tăticul ei plecase deja cu mașina și a rămas singură și abandonată. La final fetița este ”transformată” în câine tocmai pentru a fi înțeles mesajul, acela de a fi responsabil atunci când adopți un animal și a nu-l abandona la primul impuls pentru că este ca un copil si trebuie să te comporți întocmai cu el.

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment