Friday, July 8, 2016

Se Uitau La Clădirea Nou Construită, Când Au Văzut Ce Se Întâmplă cu Fațada Au Zis Că Nu-i Adevărat !!!

Ne aflăm într-o eră a tehnologiilor de tot felul. În jurul nostru apar zi de zi componente, dispozitive și tot felul de alte lucruri care ne lasă cu gura căscată. Parcă totul avansează într-o viteză cu care nici măcar noi oamenii nu putem să ținem pasul chiar dacă noi suntem artizanii acestor creații. Ei bine ceea ce veți vedea în imaginile din videoclipul de mai jos se înscrie parcă în cele amintite mai sus.

Arhitectura orașelor din întreaga lume s-a schimbat în ultimul secol. Mai ales în marile metropole au apărut clădiri ce pe vremea bunicilor noștrii ar fi părut imposibil de realizat. Aceste clădiri impresionează în ziua de azi prin înălțime, sau materialele folosite la construirea lor. Despre zgârie-nori ce mai poate fi spus, aproape orice oraș însemnat al planetei are cel puțin o astfel de construcție impozantă, dar să ne concentrăm atenția pe un alt segment cel al clădirilor cu puternic caracter futuristic.

Este cazul acestei clădiri costruite de arhitecții germani. La prima vedere pare o construcție din integral din sticlă cu câteva ornamente din plăci de aluminiu. Banala clădire de birouri integral din sticlă se transformă în câteva minute într-o cu totul altă construcție pe care dacă o vezi te vei întreba ce s-a întâmplat cu cea care era înainte si cum a fost posibil să construiască altceva atât de repede în același loc.

Plăcile de aluminiu care acoperă ferestrele mai ales atunci când soarele este puternic au așadar utlitatea lor nu neapărat aspectul primând în acest caz. Voi ce părere aveți de o astfel de clădire care poate ajunge la costuri impresionante dar care trebuie să recumoaștem că este foarte spectaculoasă?

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment