Saturday, July 23, 2016

Gestul Bărbatului În Fața Cerșetorului Este O Adevărată LECȚIE De VIAȚĂ !

Viața nu este întotdeauna așa cum ne așteptăm noi să fie, iar în imaginile din videoclipul de mai jos vă veți da seama că e bine să prețuim viața așa cum o avem noi pentru că există multe persoane în jurul nostru care și-ar dori măcar o fărâmă din ceea ce avem noi. În cazul de față un bărbat din Florida, Statele Unite ale Americii a oferit o lecție de viață fiului său dar în final s-a dovedit să fie văzut de oameni din toate colțurile lumii care au primit și ei aceeași lecție.

Bărbatul a vrut să facă un gest și să ofere câte o pereche de încălțăminte fiecărui cerșetor pe care îl va găsi pe stradă. După cum spune el lucrurile pe care noi le luăm de-a gata pentru o persoană fără adăpost înseamnă enorm, iar în special cerșetorii merg foarte mult pe jos pe asfaltul încins și vă dați seama ce calvar este fără încălțări.

Pentru a îi da o lecție prețioasă fiului său care de multe ori era nemulțumit că nu primește din partea lui și a mamei sale ceea ce își dorește l-a luat și pe el și l-a pus să ofere celor nevoiași perechi de încălțăminte. Atunci a înțeles și acesta că bogăția înseamnă altceva și că lucruile materiale nu valorează nimic atunci când vezi că există oameni care nu au nici măcar strictul necesar pentru a supraviețui.

Dar peste toate astea gestul din final m-a impresionat până la lacrimi. Ultimul cerșetor pe care l-a găsit pe stradă nu numai că nu avea încălțări dar nici măcar un tricou pe el nu mai avea. Bărbatul i-a oferit propriul lui tricou și a demonstrat că orice gest pe care îl faci mai ales pentru un om aflat în dificultate înseamnă mai mult decât orice reușită personală de ordin material.

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment