Sunday, July 24, 2016

Slăbănogul Sălii îl Provoacă Pe Colos De 110 Kg - Stai Să Vezi SURPRIZĂ La FINAL !!!

Skandenbergul este un sport din ce în ce mai mediatizat în ultima perioadă atât la nivel național cât și la nivel mondial. Chiar dacă această îndeletnicire este cunoscută încă din cele mai vechi timpuri abia acum premiile au început să crească și să se alinieze într-un fel cu celelalte sporturi mai bine sponsorizate. În imaginile din videoclipul de mai jos veți vedea de ce este frumos, aș spune chiar spectaculos acest tip de sport.

Deși mulți ar crede că în skandenberg totul înseamnă să fii cât mai mare și mai plin de mușchi veți vedea chiar în cele ce urmează că greutatea nu are nici o legătură cu performanța aici. Sportivul de 110 kilograme Zelimhan Zankarhanov este unul dintre cei mai cunoscuți în acest sport la nivel mondial. Iată totuși că în timpul unui campionat de skandenberg desfășurat în Federația Rusă s-a găsit cine să îi țină piept.

Oleg Zhokh care are doar 68 de kilograme dar o tehnică de invidiat a ajuns în fazele superioare ale competiției și l-a întâlnit pe Zelimhan Zankarhanov. La început lupta părea să fie clar în favoarea colosului de 110 kilograme. Dar din prima încleștare nu a ieșit nici unul dintre ei învingător și a fost cerută banda cu care să le fie legate mâinile. În a doua încercare se părea că Zelimhan va câștiga când cu o mișcare care a ținut mai mult de tehnică decât de forță Oleg a întors soarta partidei reducând la tăcere atât publicul care îl cotase cu șansa a doua, dar și pe adversar care se vedea deja câștigătorul competiției.

Am putea spune că proverbul românesc ce spune că ”Buturuga mică, răstoarnă carul mare” este încă o dată confirmat într-o situație reală. Dacă ți-a plăcut acest videoclip distribuie-l mai departe și prietenilor tăi de pe rețelele de socializare.

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment