Friday, July 8, 2016

RÂZI CU LACRIMI !!! INTERVIU de COȘMAR - Uite Cum Își Sperie ȘEFUL Angajații !!!

Interviul de angajare este un moment destul de emoționant în viața unei persoane mai ales dacă aceasta nu are o experiență vastă în câmpul muncii sau chiar nu s-a mai prezentat niciodată la un astfel de interviu. Ei bine veți vedea în imaginile din videoclipul de mai jos ce se întâmplă atunci când interviul se transformă într-o situație ”de coșmar” și viitorul șef nu este exactu cum te-ai așteptat să fie... adică viu și nevătamat.

Farsa a fost pusă la cale de cei de la ”Just For Laughs Gags” și așa cum ne-au obișnuit a avut un succes imens mai ales pe internet unde a adunat milioane de vizualizări. Acum puteți să o urmăriți și voi în premieră pe un blog românesc. Iar dacă v-a plăcut și ați râs de reacțiile celor intervievați puteți să distribuiți mai departe prietenilor pentru a râde și ei copios pe seama acestor reacții.

Și cum să nu ai asemenea reacții disperate când venit pentru un interviu normal de angajare pe care l-ai așteptat cu atâta nerăbdare să te trezești că șeful te tratează cu spatele. Asta nu ar fi de ajuns, deși astfel întâmpinat e clar că emoțiile cresc cu fiecare secundă pentru că nu știi în ce moment se întoarce. Dar și când s-a întors surpriza a fost cu atât mai mare, mulți dintre cei prezenți au fugit mâncând pământul...

E și normal din moment ce viitorul lor șef nu era exact ce se așteptau să fie ci semăna mai degrabă cu un ”zombie” din filmele de groază. Îți stă inima doar când îl vezi în imaginile din videoclip din spatele monitorului, dar vă dați seama ce sentiment trăiesc cei prezenți când văd ”dihania” asta în fața ochilor luați pe nepregătite.

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment