Tuesday, July 5, 2016

Cât de TAREE !!! Cum Să Faci O HOLOGRAMĂ 3D Folosind Smartphone-ul !!!

Toată copilăria am crezut că hologramele sunt ceva de domeniul științifico-fantasticului și sunt convins că mulți dintre voi au trăit și ei aceeași ”dramă”. Ei bine ceea ce veți vedea în imaginile din videoclipul de mai jos este dovada clară că pentru a face o hologramă nu ai nevoie de cine știe ce tehnologie ci din contră de câteva lucruri banale pe care în zielel noastre oricine le are în jurul să. Priviți și convingeți-vă!

Creatorul canalului de youtube ”Mrwhosetheboss” a realizat un tutorial care arată fiecare pas pe care trebuie să îl faci în realizarea acesturi proiect. Aveți în primul rând nevoie de: hârtie milimetrică, o carcasă transparentă pentru CD-uri, lipici, un pix sau stilou, o foarfecă, un cuțit sau cutter și bineînțeles un smartphone.

Mai întâi pe hartia milimetrică trebuie trasat un trapez cu dimensiunile următoare: baza mare - 6 centimetri, baza mică - 1 centimetru iar laturile - 5 centimetri fiecare. După ce a fost creat acest trapez pe carcasa transparentă pentru CD-uri trasați patru astfel de forme geometrice și decupațile cu ajutorul foarfecei sau cutter-ului. Acestea vor fi mai apoi lipite cu un lipici transparent și se va forma practic un trunchi al unei piramide.

Practică ce a fost mai greu a trecut, dispozitivul de creare a hologramelor 3D fiind gata. Tot ce trebuie să mai faceți voi este să luați smartphone-ul dumneavoastră și să deschideți un videoclip special de holograme de pe youtube. Videoclipul îl veți găsi și în cele ce urmează în acest articol pentru a vă fi mai ușor. Bucurați-vă de propriile voastre holograme și impresionați-vă prietenii cu această descoperire.

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment