Sunday, July 17, 2016

A Luat-o Toate Transpirațiile - Uite Ce Farsă I-a Făcut Manichiuristei !!!

Dacă îți plac farsele făcute ca la carte atunci trebuie să vezi neapărat în videoclipul de mai jos ce i-a trecut prin minte rusului asta să facă. Chiar dacă manichiurista era o tipă de treabă acesta i-a pus la cale o farsă cu adevărat de infarct. Inspirat dintr-o serie de benzi desenate celebre acesta a recreat în totalitate un personaj care inspiră frică oricărui aude sau citește despre el si anume: Wolverine.

Personajul Wolverine este de fapt un supererou al benzilor desenate apărut în celevrele publicații ale Marvel Comics pentru prima oară în anul 1974. Ca și personaj acest Wolverine este de fapt un om care a suferit mutații și care posedă câteva simțuri împrumutate de la animale și unele de-a dreptul științifico fantastice. Așadar Wolverine avea capacitatea de a scoate și ascunde perechi de gheare pornind de la os la ambele mâini, toate capacitățile sale fizice erau de-a dreptul supranaturale, iar capacitatea de vindecare rapidă îl făcea să fie practic dacă nu nemuritor, măcar cu o durată de viață mai lungă decât a unui om normal.

În anul 2008 în urma sondajului unei reviste binecunoscute la nivel mondial de benzi desenate prsonajul Wolverine a luat locul întâi între ”cei mai cunoscuți 200 de eroi de benzi desenate din toate timpurile”. În acest sens în anul 2013 pe fondul popularității de care s-a bucurat personajul a fost adus pe marile ecrane filmul cu același nume. Personajul principal al acestuia a fost chiar marele actor de la Hollywood, Hugh Jackman. Regizorul peliculei a fost James Mangold iar scenariștii Scott Frank și Mark Bomback.

Premiera filmului a avut loc pe data de 16 iulie 2013 la Londra iar încasările de pe urma acestuia s-au ridicat la peste 420 de miliaone de dolari după ce bugetul cheltuit a fost de ”doar” 120 de milioane de dolari.

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment