Sunday, July 10, 2016

Au Pus Primul Motor V12 De 42 De Litri Și 1500 Cai Putere Pe Un BENTLEY - Stai Să Vezi Când Îl Pornește !

Se spune că pasiunile cele mai mari ale unui bărbat sunt femeile și mașinile. Ceea ce veți vedea în imaginile de mai jos că au făcut băieții așstia de la Bentley se pare că a fost conceput astfel încât să rămână doar o singură pasiune bărbaților bineînțeles mașina. Dar nu vă grăbiți să vă dați cu părerea până nu vedeți ce se întâmplă cu adevărat acolo...

Te-ai gândit vreodată câtă putere poate să dezvolte un motor de 42 de litri? Probabil că nu ei bine vei vedea acum pe această bijuterie construită manual în anul 2010. Are primul motor V12 de 42 de litri din lume instalat pe o mașină ce dezvoltă peste 1500 de cai putere. O adevărată bestie a șoselelor ar zice mulți, dar zgomotul infernal al acestuia și pericolele la care îl poți expune pe șofer cât și pe ceilalți participanți la trafic fac din această mașină un vehicul destinat în mod special pentru parade și circuite de automobilism.

Mașina este construită pe șasiul unui Bentley de producție 1930 care pe vremea aceea avea un motor de doar ”8 litri”. Are un număr de ”doar” douăzeci și patru guri de evacuare. Problema pe care o veți remarca și în imagini este că fiind prea puternic pe acestea ies flăcări care pot crea din această mașină o torță mobilă.

Bentley este un constructor originar din Marea Britanie care a luat ființă imediat după primul război mondial în anul 1919. Fondatorul acestui concern a fost Walter Owen Bentley. În prezent compania are aproximativ 4000 de angajați. Aceasta a fost preluată de Volkswagen Group în anul 1998. Bentley este recunoscută ca un producător exclusiv de automobile de lux și destinate competițiilor sportive automobilistice.

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment