Sunday, July 3, 2016

LEȘINI DE RÂS !!! Bancul Zilei - Numărul 1 - Distribuie mai departe dacă ți-a plăcut !

Un șofer dorind să-și protejeze mașina împotriva tâlharilor și fără să aibe bani pentru o alarmă serioasă se gândește să lase un bilet pe parbrizul mașinii:

” Radioul - defect,

benzină nu are,

motorul - componente lipsă”

A doua zi dimineață își găsește mașina pe butuci și un bilet pe care scria:

” DECI nici de roți nu mai are nevoie ”

Într-o zi de primăvară se plimba iepurașul prin pădure singur când deodată vede în fața lui o sticlă de vodcă. Se duce repede lângă în acea direcție, se uită el atent la ea, o studiază bine, se gândește câteva secunde și dă pe gât un sfert de sticlă. Imediat se îmbată iepurașul de nu mai știe de el și cade pe jos leșinat.

După câteva momente apare vulpea care trecând pe acolo îl vede pe iepuraș întins pe jos. Se uită la el cu lăcomie și zice în sinea ei ” Vai de mine acum o să mănânc iepuraș, o să mănânc iepuraș!”. Dar când să dea să îl mănânce pe iepuraș vede lângă el sticla de vodcă. Se gândește că ar fi mai bine să bea din ea înainte de mâncare. După ce bea vulpea un sfert de sticlă se îmbată și ea și cade lată pe jos lângă iepuraș.

Trecând lupul și el prin zonă, vede iepurașul pe jos zăcând și se gândește ” Acum mănânc iepurașul, ce bine îmi pare că mănânc iepurașul”. Dar nu apucă să se bucure prea mult că vede sticla de vodcă și lacom se apucă să bea din ea. Bea lupul din sticlă până când la un moment dat cade și el lat lângă ceilalți doi.

Mai trece ceva vreme și apare și ursul prin zona aceea. Vede ursul iepurașul căzut lat și se gândește și el ”Acum voi mânca iepurașul, vai ce bineîmi pare că mănânc iepurașul”. Când să se înfigă în el cu dinții vede sticla de vodcă lângă și o ridică să bea din ea înainte de a se înfrupta din iepuraș. După ce o dă pe gât până la fund cade și el jos lângă ceilalți.

Toți patru erau acum căzuți acolo când deodată se trezește iepurașul din beție, se uită mirat la ceilalți aflați lângă el și zice:

- Vai de mine, ce rău sunt la beție!

No comments:

Post a Comment