Sunday, July 31, 2016

Și-a prins prietenul cu camera ascunsă cum o înșela - Stai să VEZI CONTINUAREA !

Emisiunile de genul ”Trădați în dragoste” au fost la mare căutare după anul 2000. Toate televiziunile la nivel internațional au achiziționat astfel de emisiuni pentru că acestea făceau deliciul publicului și aduceau audiențe record. În anul 2016, aceste tipuri de emisiuni s-au ”portat” pe internet și există canale speciale de youtube care oferă posibilitatea să îți pui la încercare partenerul.

Același lucru a vrut să facă și fata din imagini. A vrut să testeze fidelitatea iubitului ei în care avusese încredere deplină până atunci. Ceea ce a urmat a răvășit-o de-a dreptul neputând să își imagineze un asemenea comportament al acestuia. Ispita aleasă de către producătorii emisiunii a fost aleasă bine pentru a îi putea atrage atenția bărbatului și a-l împinge la limita de a-și înșela iubita cu o astfel de femeie.

Locul întâlnirii a fost într-un supermarket. Aflat la cumpărături băiatul s-a trezit în vorbă cu o superbă domnișoară cu forme apetisante. Când a fost întrebat la un moment dat de aceasta dacă are prietenă, el s-a fâstâcit și a spus că vorbește cu cineva dar nu este așa serios. De partea cealaltă iubita lui a rămas cu gura căscată când a auzit ce poate să zică. Mai mult decât atât bărbatul a acceptat propunerea de a se vedea cu ispita lui seara pentru ca aceasta să îi facă un dans în privat.

Chiar dacă el a crezut că a dat lovitura și că o va putea înșela pe iubita lui cum va dori nu s-a gândit probabil nici o clipă că ar putea fi o înșcenare pentru că altfel era mai rezervat în cuvinte. Probabil decizia finală a fetei va fi să se despartă de el, dar chiar și așa gestul lui rămâne cu adevărat golănesc. Voi ce părere aveți?

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment