Monday, July 18, 2016

Cum Poți Să Scapi De Căpușe Cu Un Simplu Bețișor De Urechi !

Odată cu venirea verii și a timpului călduros apar multe pericole pentru sănătatea noastră. Unul dintre acestea îl puteți vedea în imaginile din videoclipul de mai jos. Este extrem de neplăcut și dacă nu suntem atenți atunci când vrem să scăpăm de ea, riscăm să ne îmbolnăvim extrem de grav. Așadar urmăriți metoda aceasta cu foarte multă atenție.

Căpușa, căci despre ea este vorba, este un acarian care se hrănește hematofag. Înțepăturile acestora pot provoca paralizii și alte boli extrem de grave. În lume la ora actuală se cunosc peste 850 de specii de căpușe care sunt împărțite în 3 familii mari. Căpușele sunt cei mai mari acarieni existenți pe pământ având o mărime între 2 și 30 de milimetri.

După cum puteți vedea în aceste imagini pentru a îndepărta o căpușă nu trebuie neapărat să folosiți un clește special, mai ales că riscați să rămână partea capului în interiorul pielii dacă nu o scoateți cu grijă. Metoda folosită de acest bărbat înțepat de o căpușă este una infinit mai ușoară și mai eficientă. Vă trebuie un bețișor de urechi pe care după ce îl înmuiați în apă îl veți folosi la îndepărtarea căpușei. Acesta va trebui folosit cu mișcări circulare în zona în care vedeți căpușa. După câteva rotiri în jurul acesteia veți constata că va ieși singură din locul înțepăturii fără să riscați alte complicații.

Dintre pericolele naturale care pândesc căpușele putem enumera și: temperaturile extrem de scăzute de până la - 20 de grade, speciile de fungi, anumite specii de viermi care pot fi letali pentru acestea, păsările care se pot hrăni cu acești acarieni și o specie de viespe parazită care își depune ouăle în interiorul lor și larvele încep să o mănânce spre exterior până practic nu mai rămâne nimic din ea.

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment