Sunday, July 24, 2016

A Agățat O Blondă Apetisantă Cu Corvette-ul Lui De 100.000 Dolari - Dar Stai Să Vezi Ce Pățește După.

Aproape toți videobloggeri din Statele Unite ale Americii au făcut la un moment dat un experiment social pentru a arăta cât de ahtiate sunt fetele din ziua de azi după băieți cu bani și mașini scumpe. Același lucru au încercat și acest tânăr să facă expunând în fața unei blonde apetisante mașina sa de peste 100.000 de dolari, dar cum socoteala de acasă nu se potrivește niciodată cu cea din târg ia să vedeți voi ce a pățit mai departe.

S-a oprit în dreptul ei și cu doar câteva vorbe se părea că a reușit să o convingă să meargă cu el, dar nici prin gând nu îi trecea ce își dorea ea să facă de fapt. Când i-a spus că merge cu el doar dacă o lasă să îi conducă mașina cea scumpă, băiatul a aceptat pe loc gândindu-se că nu are ce să se întâmple rău atâta vreme cât se află el în dreapta ei.

Nu s-a așteptat totuși ca în timp ce el se îndrepta spre scaunul din dreapta, blonda noastră să îi ”fure” mașina și să îl lase practic cu ochii în soare. Au urmat câteva minute de agonie pentu băiat care pur și simplu a rămas fără reacție neștiind ce să facă mai întâi să activeze dispozitivul de urmărire a mașinii prin telefon sau să sune la poliție pentru a reclama furtul ce îl suferise. Tremurând din toate încheieturile a văzut cum ”hoața” trece cu mașina în sens invers și parchează mai departe de locul cu pricina.

Când a ajuns într-un suflet la ea a descoperit că de fapt blonda era complice cu prietenii lui și că din cel care a vrut să facă o farsă a devenit cel păcălit. Deși toată povestea s-a terminat fără nici o pagubă după cum a recunoscut și el sperietura l-a făcut să tremure ore în șir. Dacă ți-a plăcut acest videoclip atunci distribuie-l mai departe și prietenilor tăi.

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment