Friday, July 8, 2016

Cât Să Fii De Nesimțită ? Fii ATENT Ce Face MIREASA Asta !!!

Unul dintre cele mai importante momente din viața unui individ este considerată nunta. Aceasta este pentru mulți cea mai așteptată zi din viața lor, pentru că în acea zi toată lume este cu ochii pe ei și nimic altceva nu mai contează. În imaginile din videoclipul de mai jos veți vedea în ce se poate transforma cea mai fericită zi a vieții tinerilor însurăței în mai puțin de o secundă.

Aflați în fața oficialilor chemați pentru a ține această ceremonie doi tineri însurăței au devenit celebrii pe internet datorită reacțiilor pe care mireasa le-a avut atunci când alesul inimii sale s-a încurcat în jurăminte, iar mai apoi a încercat să dreagă busuiocul cu câteva ”glumițe”. Ei bine nici el nu se aștepta ca totul să se transforme în așa ceva.

Iubita sa a izbucnit în râs când l-a auzit încurcându-se și a încercat să se oprească dar parcă pur și simplu nu putea. A intrat într-o adevărată criză de râs care dacă la început părea să fie amuzantă s-a transformat pe parcurs într-un moment destul de jenant. După cum se poate observa și pe fața celui ce oficia căsătoria, dar mai ales pe fața mirelui care a devenit dintr-o dată neliniștit ne găsind soluția prin care să o potolească pe viitoarea lui soție să mai râdă într-un asemenea hal.

Probabil că până la final cei doi au reușit să își jure dragoste veșnică și să meargă mai departe la petrecerea după ceremonie, dar în mintea lor și a celor prezenți la eveniment probabil va rămâne nu solemnitatea zilei ci râsul isterica al miresei care nu s-a putut abține nici măcar pentru câteva momente.

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment