Sunday, July 17, 2016

Ce Face Un ȘOFER De Camion Care Circula Cu Viteză În Momentul În Care Un Autoturism Îi Taie Calea !!!

Accidentele de mașină sunt ceva la ordinea zilei având în vedere numărul enorm de autovehicule existente la nivel mondial. Dar trebuie știut faptul că principala cauză a acestor accidente este neatenția la volan și în același timp nerespectarea regulilor de circulație. În imaginile din videoclipul de mai jos veți vedea cum se poate întâmpla un adevărat dezastru atunci când un șofer încalcă flagrant aceste reguli de circulație.

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere de pe un drum extrem de circulat din China ne arată cum un șofer al unui autoturism probabil de producție autohtonă încearcă să treacă peste linia continuă și să se încadreze pe sensul de mers spre stânga. Ghinionul face ca în același timp, mai ales probabil pentru că nu s-a asigurat, din sensul pe care vroia să se încadreze apare un camion care circula cu viteză.

În momentul în care autoturismul îi sare practic în față de nicăieri șoferul camionului are reflexul de a trage volanul spre dreapta, dar pe banda de lângă acostament circula regulamentar un motociclist care într-o secundă ar fi fost spulberat. Numai că îndemânarea șoferului de camion a făcut ca pierderea de vieți omenești să fie evitată însă nu și dezastrul, asta pentru că toată încărcătura împreună cu remorca s-au răsturnat pur și simplu la câțiva centimetri de capul motociclistului.

Ați văzut astfel ce înseamă neatenția la volan și nerespectarea regulilor de circulație. Mulți șoferi se cred mai presus de lege și ajung să comită greșeli intenționate care se transformă apoi în adevărate tragedii, de multe ori apoi fac pe nevinovații, dar monitorizarea video a rezolvat de multe ori asemenea cazuri.

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment