Sunday, July 31, 2016

Șmecher Cu Porsche Cayenne A Vrut Să Bată Biciclist Nevinovat - Stai Să Vezi Ce Pățește După !

Dacă ești șofer ai întâlnit și tu cu siguranță cel puțin o dată un pieton care a traversat pe unde îl taie capul. Împotriva acestui tip de oameni nu există leac pentru că ei nu se vor disciplina niciodată să traverseze doar prin locurile special amenajate. În imaginile din videoclipul de mai jos unul dintre protagoniștii principali este un biciclist care face o traversare cu adevărat riscantă, dar continuarea e ceva cu totul și cu totul desprinsă parcă dintr-un film de acțiune.

După cum puteți observa în primele imagini biciclistul în traversarea lui neregulamentară îl enervează pe un posesor de Porsche Cayenne care în loc să își vadă mai departe de treabă hotărăște să se dea jos din mașină blocând întreaga bandă pe care circula pentru a îi aplica personal o corecție acestuia. Mai mult decât atât și unul dintre pasagerii din Porsche foarte iritat coboară pentru a-l agresa fizic pe ciclist.

Când se aflau în toiul vociferărilor și împingerilor în spatele lor s-au oprit două mașini un SUV și o dubă neagră, nervoși pe claxoanele celui cu SUV-ul s-au îndreptat să îi aplice și lui o corecție dar când au văzut cine coboară din dubă au luat-o la fugă ca potârnichile. Prea târziu totuși o trupă specială a coborât și i-a imobilizat pe doi dintre cei trei scandalagii din Porsche. I-au luat pe sus i-au băgat în spate și au pornit în mare trombă.

E lesne de înțeles ce s-a întâmplat cu ei în spatele geamurilor fumurii ale dubei așa că nu mai are rost nici o precizare în acest sens. Cu toate astea putem să tragem o concluzie simplă din întreaga întâmplare. Oricât de nervos ai fi pe un alt participant la trafic care a grești cu voie sau fără voie ar trebui să îți vezi mai departe de drumul tău pentru că nu știi niciodată cu totul se poate întoarce împotriva ta.

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment