Wednesday, July 27, 2016

Laura Bretan, Românca Cu Voce De Înger, I-a Impresionat Încă O Dată Pe Americani !!!

Laura Bretan este de aproximativ două luni un nume binecunoscut în România. Micuța adolescentă care are doar 14 ani dar o voce cu adevărat angelică a reușit să câștige fără prea mari emoții emisiunea-concurs ”Românii au talent”. Cei 120.000 de euro cât a fost premiul o vor ajuta mai departe să își îndeplinească visul de o viață. În imaginile din videoclipul de mai jos o să vedeți că succesul de care se bucură Laura nu este doar local ci este internațional.

Participantă și la concursul de peste ocean ”Americanii au talent”, Laura a reușit să atragă privirile întregului mapamond mulți dintre specialiști afirmând că ”Maria Callas încă trăiește”. Dar peste toate acestea juriul de la ”Americanii au talent” a fost fermecat încă de la prima audiție când una dintre jurate, fosta componentă a trupei Spice Girls, a apăsat butonul de aur cu care a trimis-o direct în semifinale pe micuța româncă.

Dar iată că ajunsă în faza semifinalelor și învățată deja cu succesul de care s-a bucurat la noi, micuța Laura nu s-a împiedicat de tracul pe care orice copilă de 14 ani l-ar fi avut în fața unui public atât de numeros și a unui juriu atât de însemnat. Ea a început să cânte melodia cu o voce ce i-a cutremurat pe toți, am spune inconfundabilă de acum înainte după câte reprezentații a dat în ultima vreme.

Jurații au avut în final numai vorbe de laudă, inclusiv ”tăticul” concursului ”Got talent” Simon Cowell cel recunoscut pentru duritatea sa în privința jurizării a avut o reacție extrem de pozitivă. Așteptăm mai departe ca micuța Laura să se bată pentru un loc în finală și de ce nu pentru marele premiu care ar face din ea pe loc o mare vedetă internațională.

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment