Sunday, July 17, 2016

HAGI Înscrie La 51 De Ani GOL De CHAMPIONS LEAGUE La Antrenamentul VIITORULUI !

Dacă și tu ești nostalgic precum sunt eu în momentele astea și mă gândesc la golurile lui Gică Hagi și pasele lui care umpleau de bucurie o întreagă Românie la Cupa Mondială din Statele Unite ale Americii din 1994, atunci când vei dedea imaginile din videoclipul de mai jos le vei îndrăgi imediat. Asta înseamnă să fi fost un fotbalist adevărat și un profesionist care nu a păcălit niciodată acest sport.

E de notorietate că Gheorghe Hagi și după ce s-a retras din cariera de jucător nu a putut să stea departe de fotbal, pentru că el practic respiră fotbal, așa că și-a ales o carieră de antrenor și de manager de club creându-și propria academie de fotbal. Ei bine rar s-a întâmplat ca o academie de fotbal să ajungă în așa de scurt timp după ce a luat naștere în prima ligă a țării respective...

Hagi a reușit și mai mult decât atât are la dispoziție o mulțime de juniori talentați cu care a arătat și sezonul trecut că poate să facă performanță. Dar cum nu poate să stea departe de gazon și de minge, acesta s-a băgat la o miuță cu elevii săi în cantonamentul din această vară. Dar lucrurile nu se opresc aici, Hagi nu a făcut doar act de prezență în acest joc ci mai degrabă a predat o lecție de fotbal cu cartea în mână.

La o centrare venită perfect de pe partea dreaptă acesta nu a lăsat mingea să cadă și a executat cu stângul lui de aur un voleu perfect care nu i-a lăsat nici o șansă portarului aflat la peste 20 de metri distanță. Asta înseamnă talent nativ dar și faptul că odată ce ai devenit un fotbalist legendar tehnica nu se va uita niciodată. Mare păcat că nu mai avem asemenea jucători la ora actuală care să aibă un asemenea talent precum al ”Regelui”.

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment