Sunday, July 17, 2016

Uite Cum Și-a Rupt NEBUNU' Asta Mașina Fără S-o Atingă !!!

Se știe că bărbații sunt înnebuniți după mașini, iar când acestea sunt și puternice atunci parcă nimic nu mai există în jurul lor. Mulți ignoră chiar și cealaltă slăbiciune a lor și anume femeile. Ei bine veți vedea în imaginile din videoclipul de mai jos ce înseamnă pasiunea la extrem pentru mașină atunci când nu dispui de un bolid care să îți satisfacă pretențiile în ceea ce privește puterea motorului.

Băiatul asta și-a montat pe Volkswagen-ul lui Golf un sistem audio de toată frumusețea. Pentru a se da mare în fața prietenilor s-a dus cu aceștia într-o parcare și a dat la blană muzica. Nici unul nu se aștepta la ceea ce s-a întâmplat în câteva secunde. Când a pornit refrenul melodiei geamurile au început să vibreze într-atât de tare încât după două trepidații mai puternice luneta mașinii a cedat și s-a spart în bucăți.

Deși și-a avariat mașina serios, proprietarul nu a ezitat să se amuze de cele întâmplate, ba mai mult decât atât a postat videoclipul pe o rețea de socializare pentru a se amuza și ceilalți de isprava sa. Internauții au avut părerei care mai de care mai diferite la ceea ce a ”reușit” tânărul nostru care se pare că este originar din Germania.

Au existat și în țara noastră asemenea cazuri, precum cel al unui bărbat care și-a montat pe Dacia sa 1300 un sistem audio de 5KW cu care și-a exasperat vecinii la miezul nopții atunci când a dat manelele la maxim. Dacă ai și tu un prieten pasionat atât de mașini cât și de sisteme audio cât mai puternice montate pe acestea nu ezita să îi dai tag într-un comentariu.

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment