Friday, July 8, 2016

Și-a Construit Propriul PISTOL De Buzunar Din Bețe De Chibirit - Stai Să Vezi Ce Șmecher Trage Cu Drăcia Asta !

Dacă te-ai plictisit de clasicul joc de Darts cu prietenii, atunci ai în imaginile din videoclipul de mai jos o alternativă de care nu te vei plictisi niciodată de îndată ce o vei folosi prima oară. Acesta este un mini-pistol care trage cu bețe de chibrituri, dar dacă te uiți la el mai atent îți vei da seama că este un pistol adevărat în miniatură.

Pentru a vă confecționa acest mini-pistol nu aveți nevoie decât de lucruri pe care le puteți găsi în casă în orice moment. Pentru început aveți nevoie de un creion normal pe care va trebui să îl tăiați pe jumătate și apoi va trebui să îi scoateți mina din interior uneia dintre jumătăți. Apoi unul dintre capetele jumătății goale îl veți bloca cu un băț de chibrit lipit.

Pasul următor presupune introducerea a două suruburi legatecu o sârmă între ele pe orizontala creionului. După aceasta va trebui să conectați firele la o baterie pentru a putea pune în funcțiune butonul de tragere. După cum puteți vedea aveți nevoie de praful de la capsele unui pistol care e special destinat lor. În momentul acesta practic aveți mini-pistolul pregătit de acțiune. Rămâne să alegeți cu ce veți încărca țeava pentru a trage cu el.

În exemplul arătat în acest videoclip ”muniția” este compusă din bețe de chibrit, fie că sunt simple sau au atașate un vârf ascuțit care le facilitează oprirea fermă într-o țintă de darts. Așadar puteți să vă impresionați prietenii care vin la o partidă de darts arătându-le această minunată invenție și făcând de ce nu concursuri între voi pentru a vedea care este mai îndemânatic în utilizarea acestui mini-pistol extrem de distractiv.

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment