Tuesday, July 5, 2016

Care Este Cel Mai REZISTENT Smartphone Din Lume !!! Testul Pe Care NU Trebuie Să-l RATEZI !!!

Duelul dintre Samsung și Apple pare să intre deja în istoria omenirii. Rare au fost duelurile așa de strânse între branduri internaționale indiferent de domeniu. Spre exemplu toată lumea știe de competiția dintre Coca-cola și Pepsi, dar întotdeauna băutura inventată de John Pemberton în anul 1886 a fost cea care a deținut supremația pieței băuturilor carbogazoase încă de la apariția ei și până în prezent.

Ei bine în duelul celor doi giganți pe segmentul Smartphone se pare că acestă competiție devine din ce în ce mai strânsă deși în primă fază se părea că prin apariția iPhone-ului îm 2007 Apple va rămâne pentru vecie pe cea mai înaltă treaptă a podiumului în domeniu. Este clar că încă există un avantaj pe care americanii îl au în fața coreenilor dar acesta este din ce în ce mai fragil și pare că în curând va dispărea definitiv.

Au fost efectuate de-a lungul timpului tot felul de teste de performanță care să compare aceste smartphone-uri foarte reușite ale celor doi producători, dar ceea ce veți vedea în imaginile din videoclipul acesta întrece cumva orice imaginație în ceea ce privește siguranța pe care ți-o poate oferi un asemenea telefon. Mai precis un binecunoscut internaut care până la momentul actual a efectuat toate testele de rezistență posibile s-a gândit să ducă aceste teste la următorul nivel după cum veți vedea.

Mai precis el a aliniat câte 7 dintre cele mai noi modele atât de iPhone cât și de Samsung și într-un poligon de tragere le-a supus testului de rezistență împotriva glonațelor trase din arme automate. Învingătorul din acest test pare să nu încapă îndoiala că este iPhone-ul dar asta doar pentru că cei de la Samsung din dorința de a face cât mai ușoare telefoanele au venit cu ideea unui telefon și cu partea din spate tot din sticlă, împotrivirea împotriva glonțului fiind diminuată astfel la minim.

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment