Sunday, July 10, 2016

I-a Dat Soției Porsche Cayenne De 100.000 Euro Să Se Plimbe Cu El - Dar Când Să-l Bage În Garaj A Zis Că Înnebunește !!!

Probabil una dintre cele mai râvnite mărci de automobile din întreaga lume este Porsche. Acest producător de mașini de lux are într-adevăr câteva modele de top la volanul cărora orice conducător auto și-ar dori să fie. Dar în imaginile din videoclipul de mai jos veți vedea ce se întâplă când la volanul unei astfel de mașini se urcă o persoană mai puțin experimentată și încearcă să parcheze bolidul de peste 100.000 de euro într-un garaj îngust.

Pe filmare se poate observa cum șoferița din imagini încearcă să intre cu Porschele Cayenne de culoare albă în garajul acestuia, dar nu apreciază bine distanțele destul de mici dintre caroseria mașinii și marginile garajului. În doar câteva secunde transformă superba mașină într-o adevărată epavă, având de dat mai mult ca sigur multe explicații soțului pentru ceea ce a fost în stare să facă cu aceasta.

Porsche este un binecunoscut producător german de automobile sport de lux. Acesta a fost fondat în perioada dintre cele două mari războaie mondiale, mai precis în anul 1931 de către Ferdinand Porsche. Acesta era un inginer la vremea aceea care a creat și primul Volkswagen Beetle, celebra ”broscuță”. Compania își are sediul central în orașul Stuttgart din Germania.

De altfel puțini cunosc faptul că primul model de Porsche creat s-a numit Porsche 64 și a fost proiectat în anul 1939 avânt în componență o sumedenie de elemente preluate de la Volkswagen-ul Beetle. De-a lungul timpului aceste modele au fost aduse la zi cu tehnologia dar și-au păstrat aceeași linie de vehicule sport cu care poți circula pe drumurile obișnuite. Modelul care apare și în imaginile de mai sus este Porsche Cayenne și este primul SUV fabricat de cei de la Porsche vreodată, iar puterea motorului cu care este echipat îl face să fie printre cele mai puternice mașini din categoria sa la ora actuală în întreaga lume.

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment